طرز تهیه چیپس خانگی ضررش را به حداقل برسانیم
همیشه که نمیشود غذاهای سالم بخوریم؛ گاهی وقتها هم به سراغ تنقلات میرویم و چه بهتر که در خانه درستشان کنیم.
همیشه که نمیشود غذاهای سالم بخوریم؛ گاهی وقتها هم به سراغ تنقلات میرویم و چه بهتر که در خانه درستشان کنیم.
مواد لازم برای تهیه چیپس خانگی:
طرز تهیه و دستور پخت چیپس خانگی:
۱. سیبزمینیها را پوست بکنید و با رنده مخصوص چیپس، ورقه ورقه کنید. بعد ورقههای سیبزمینی را خوب بشویید و روی پارچه تمیزی قرار دهید تا آبش کاملا برود و خشک شود.
۲. تابهای را روی حرارت قرار دهید و به اندازه ۲ بند انگشت داخل تابه روغن بریزید تا داغ شود.
۳. سپس سیبزمینیها را داخل روغن سرخ کنید تا رنگ آنها عوض شود. بعد از داخل روغن به داخل سبد انتقال دهید و مقداری نمک بر روی آنها بریزید. سبد را کمی تکان دهید تا نمک اضافه ریخته شود. چیپس آماده را در ظرف مناسبی بریزید تا سرد شود.