طرز تهیه خمیر جادویی را بخوانید تا با آن غذاهای مختلف از پیراشکی گرفته تا پیتزا را درست کنید.
مطمئنا بارها با مواد اضافه غذایی که آماده میکنید روبهرو شدهاید. مواد آماده ماکارانی یا لوبیا پلو که نمیدانید آنها را فیریز کنید یا دور بریزید. اما همین مواد را میتوانید به راحتی برای وعده دیگر نگه دارید و غذایی کاملا متفاوت سرو کنید. یا این که بچهای دارید که بد غذاست و باید غذا را به او جذاب نشان دهید که راغب به خوردن شود. در ادامه طرز تهیه خمیر جادویی را میخوانید که با آن میتوانید غذاهای مختلف از پیراشکی گرفته تا پیتزا را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی:
آرد ۳ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایه ۶ قاشق غذا خوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت خمیر جادویی:
۱. در گام اول خمیر مایه و شکر را در شیر ولرم ریخته درب آن را بگذارید اجازه دهید تا عمل بیاید
۲. مواد دیگر را که شامل نمک، تخم مرغ و روغن هست را با یکدیگر هم بزنید تا مایهای یک دست شکل بگیرد.
۳. خمیر مایه عمل آمده را به تخممرغها اضافه کنید. در ادامه به آرامی آرد را به آن اضافه تا خمیر لطیفی به دست بیاید و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید.
۴. خمیر را در جای نسبتا گرم و تاریک به مدت ۹۰ دقیقه استراحت دهید زمانی که خمیر استراحت کند حجم آن دو برابر میشود.
خمیر جادویی ما برای مصارف مختلف آماده است. فقط خمیر را قبل از کار ورز کوچکی دهید و بعد استفاده کنید. حالا میتوانید از خمیر برای پخت هر غذایی استفاده کنید.
.
با این دسر جذاب و متفاوت، وعدههای غذاییتان را رنگارنگ کنید
admin_mti1360
Website: http://shahrak-khazarshahr.ir
Related Story
اعزام تیم های واکنش سریع هلال احمر زنجان به مناطق سیل زده در
خاموشی برنامه ریزی شده در تهران نداریم لزوم صرفه جویی جدی مشترکان
۵ پروژه بهداشتی دانشگاه جندی شاپور اهواز به بهره برداری رسید
اعزام تیم های واکنش سریع هلال احمر زنجان به مناطق سیل زده در
استفاده از مواد ضایعاتی در تثبیت و بهبود خواص مکانیکی خاک
نمایندگی تعمیرات پاکشوما در ورامین همراه با گارانتی معتبر
تاکید سفیر فلسطین در سازمان ملل بر لزوم احترام به خواست فلسطینی ها
پست آمریکا بسته های ارسالی از چین را متوقف کرد
اکتشاف نقطه عطف در توسعه استان ها به شمار می رود
آموزش های فنی و حرفه ای کلید توسعه اقتصادی کلات
You must be logged in to post a comment